Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Syrjäytyneet

Kokoomuksesta omistetaan paalupaikka!

Luotettava mielipidetutkimus [1 kertoo Kokoomuksen olevan ykkönen [21,1%]. Keskusta kantaa vastuuta alemmilta kannatusportailta. Keskustan - ja liikkuvat kannattajat varoittavat näiden mielipidetiedustelujen kautta omiaan – antamalla varoituksen – pääministeri Juha Sipilä - ”Terävöitä päämääriä ja pidä linjasi, nyt ei olla liikeyritysjohdossa, ollaan yhteiskuntajärjestelmän johdossa!”

[1 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005395703.html -

 

Mikä meitä uhkaa - Yle TV1 - juuri nyt!

Terrorismi, väkivalta ja pelko lähestyvät myös Suomea. Nyt heti on kysyttävä, miksi olemme Afganistanissa, Irakissa ja Afrikan Malissa --- kts. Yle Areena ~ http://areena.yle.fi/1-3760148 -

...

TIISTAINA, TOUKOKUUTA 21, 2013!

Nuorison aktiivienergia pitää osata kanavoida innostavasti ja hyödyllisesti!

Työttömät ja syrjäytyneet eivät populisteja kiinnosta

Vuodesta 2008 jatkunut lama ja koko ajan lisääntynyt työttömyys on katkeroittanut monia. Yhteiskunta on oikeistolaistunut, ja siihen liittyvä työttömiä ja syrjäytyneitä syyllistävä puhe on lisääntynyt. Koventuneissa puheissa työttömiä pitää muka aktivoida ja sanktioida, vaikka töitä ei ole. Sosiaalietuuksista pitää leikata, koska ne muka ovat yhteiskunnan luksuspalveluja. Populistipoliitikot ovat myös keksineet syntipukin niille, joilla menee huonosti: turvapaikanhakijat. He lietsovat vastuuttomasti vihaa ja nettirähinää vainoa paenneita kohtaan.

Varjossa olevat nuoret jäävät jalkoihin

Uutisointi puhuu suhteettomasti Natosta sekä Venäjän pakkosyötetystä uhasta Suomea kohtaan. Samoin Ukrainaa ulvova iltapäivälehdistö uutisoi etusivujensa täydeltä, kuten ISIS terroria 1]. Näiden kaikkien varjoon on jäämässä ajelehtivat nuoret 2]

Yhteisöllisyyden huippuhetki – annetaan nuorille tie luottamukseen

Monien hämmästykseksi tutkimus kertoo, etteivät nuoret varttuvat aikuiset luota, usko tai muutoin näe huomista - turvaa herättävänä. Selvitys kertoo, että nuoret ovat epävarmoja, eivätkä jaksa uskoa muun muassa jatkuvaan huutoon kasvusta - ”vastuullisten aikuisten maailmasta hoettuna”!

Vastikkeellinen työttömänolokorvaus aktivoi takaisin joukkoon!

Sipilä I junailee ja masinoi työttömyyskorvaukseen ainakin osittaista vastikkeellisuutta – annamme rahaa ja sitten osallistut yhteisiin yleishyödyllisiin tehtäviin. Pakkotyö vai kädenojennus löytää uutta hyväksyntää ja tarpeelliseksi tuntemisen euforiaa?

Nuoret huutavat äänettömästi hätäänsä ja särkevät itseään!

Media on myös herännyt Aleppon, Mosulin, Venäjän uhan ja Natoon maanittelun väleistä huomioimaan omamme – lapsemme, heidät, joille lastautuu se suuri taakka elättää osaltaan vanhempansa ja yhä vanhemmiksi elävät isovanhempansa.

Kansalaisvoimalla nostetaan ihmisiä takaisin aurinkoon

( 1] Tänään on enemmän luottohäiriöisiä henkilöitä kuin koskaan aiemmin. Ulosottoon virtaa koko ajan lisää työttömiä, ajelehtivia nuoria ja elämänhalun menettäneitä kansalaisia, muiden ”normaalien” lisäksi 2] – ongelma on perustavaa laatua, ja sille on operoitava ratkaisut – unohtaen puoluepolitiikka ja keskittyen kansakunnan kokonaisetuun ja kansalaisiinsa itseensä )

Kansallisen yhtenäisyyden synergia

(Alexander Stubb sai mennä Kokoomuksen johdosta – ja myös valtiovarainministeriöstä. Sisäministeri Petteri Orpo astui tilalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä