Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Transseksuaalisuus

Transut ovat rohkeita ihmisiä!

Avoin transseksuaalinen suuntautuminen osoittaa mielestäni todella suurta rohkeutta, koska sitä pidetään edelleen hyvin poikkevana ja ehkä ärsyttävänäkin asiana yhteiskunnassa. Pitää muistaa, että kaikilla meillä on oikeus muodostaa ihan minkälainen identiteetti tahansa, vaikka ympäröivä sosiaalinen paine ei sitä sallisikaan. Teot tosiaan ratkaisevat aina, eikä julkituotu seksuaalinen identiteetti, vaikka muistan lukeneeni tietokirjasta, että homoseksuaaleilla saattaa esiintyä enemmän myös haitallisia seksuaalisia taipumuksia kuten sadomasokismia jne. 

Jumalan tahdosta syntynyt

Älyllisen kapasiteettimme heikkoudesta todisti eräs mielipidekirjoittaja kun hän Jumalaan vedoten tuomitsi homoseksuaalit: "He eivät tarvitse tukijoita jatkaakseen synninharjoittamistaan". 

"Tapahtukoon Sinun tahtosi!" saattaa kirjoittajakin rukoilla, mutta tällaisella rukouksella on merkitystä vain rukoilijalle itselle, koska Jumalan tahto toteutuu aina. Joskus rukoilijan mieliksi, mutta todennäköisesti  aivan yhtä usein hänen harmikseen, koska Jumala on todellisuus ja aina tapahtuu, niin kuin todellisuus on. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä