Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaalinen ahdistelu

Vanhemmat - keskustelkaa lastenne ja nuortenne kanssa ns. grooming-ilmiöstä

yes Lapsiin kohdistuvan netissä tapahtuvan seksuaalirikollisuuden ennaltaehkäisy vaatii laaja-alaista yhteistyötä

 

Sisäministeriö 28.2.2019 Tiedote 16/2019

"Lapsiin kohdistuvan netissä tapahtuvan seksuaalirikollisuuden ennaltaehkäisy vaatii laaja-alaista yhteistyötä

Toisten virheet matkitaan

70 luvun Antwerpen ja Bryssel ovat saavuttanut suomalaisia kasvukeskuksia, vajaa viidenkymmenen vuoden ja pari sukupolven myöhemmin ovat Antwerpenissa ja Brysselissä sotilaat kadulla takaamassa yleistä turvallisuutta.


Sikäläiset olivat myös keskittyneet kitkemään vihapuheet ja raiskaavat belgialaisetkin, nyt korjaavat sadon.

 

Pääasia ovat tietysti talouskasvu ja kansainväliset velvoitteet.

 

Feminismi vaikeuttaa keskustelua seksuaalisesta häirinnästä

Vasemmistoliiton Elisa Lientola politikoi tänään Etelä-Suomen Sanomien lukijalta-palstalla seksuaalisella häirinnällä ja valkopesi sisäisesti ristiriitaista ja yhteiskunnalle vahingollista ideologiaansa feminismiä. Lientola kertoo seksuaalisen ahdistelun olevan vallankäyttöä ja pyrkivän naispoliitikon vaientamiseen. Hänen omassa tapauksessaan ahdistelu näyttää toimineen päinvastoin. On vaikea nähdä takapuolesta puristamisen estäneen politikointia, ellei se sitten tarkoittanut sitä että puristaessa politiikka ei pääse ulos.

Jotta yhteiskunta olisi parempi naisille

"Tulin taas töihin kuullakseni, miten joku heistä oli udellut toisilta olisinkohan mahdollisesti jättänyt jotain alusvaatteita rekkaani. Tietysti heidän omaa käyttöä varten. Ja eilen kuulin miten asiakasyritykseni johtaja esitti taas likaisen fantasiansa, ehkä suoranaisen toiveen, että istuisin hajareisin hänen naamalleen" ystäväni aloitti huokaisten.

 

Jean-Claude Arnault

Jean-Claude Arnault  on saanut kahden vuoden kakun, kun pakotti  jonkun  kanssaan suuseksiin. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Katolisen pedofiilipapin uhri Shaun Dougherty , sen sijaan kertoo olevansa lähes voimattoman, miten katolilainen kirkko suojelee pedofiilipappejaan.

Ei se että teot ovat tapahtuneet, hetkauta miestä niinkään kuin se, että katolinen kirkko ei ole halukas tunnustamaan  sitä, että yli 300 pappia käytti lapsia seksuaalisesti hyväkseen vuosikymmenien ajan.

Nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle

Elämme hektisessä maailmassa, jossa tieto siirtyy napin painalluksella paikasta toiseen. Sisällöstä riippuen seuraus voi olla tietoa lisäävää tai harmia aiheuttavaa. Tieto on valtaa – ja kuten kaikkeen valtaan, myös tiedonkäsittelyyn sekä sen levittämiseen liittyy vastuu. On tärkeää, että osaamme ohjeistaa lapsiamme toimimaan oikein ja vastuullisesti tiedon äärellä. Yksi napinpainallus ei saa pilata koko loppuelämää.

Kaapu päälle!

”Vaikka on kuuma katsokaa tytöt peiliin ennen ulosmenoa. Ei houkuttelevia, paljastavia vaatteita se voisi olla pieni vakuutuksenne” Näin ohjeistaa nainen keskusteluketjussa, jonka aloituksessa kerrotaan nuoren tytön päälle käyneen joukko ulkomaalaismiehiä.

Siis Suomessa uhriksi joutuneen tytön ja sellaisiksi joutuvien oma syy? Miksi olet pienissä vaatteissa helteessä? Laita kaapu päälle ja olet turvassa? Kyllä alkoi riepoa tällaista ei-feministiä.

"Seksuaalirikoslakia uudistettava"

Otsikko on suora sitaatti MTV3:n teksti TV:stä. Lakimiesliitto vaatii, että seksuaalirikoksia koskevaa lainsäädäntöä pitää uudistaa. Ei riitä, että rangaistuksia kovennetaan yläpäästä. Liiton mukaan myös rangaistusten vähimmäismääriä pitää nostaa!

Yhtenä syynä vaatimuksiin rangaistusten nostamisesta on yleinen oikeustaju - mitä on "yleinen oikeustaju"?

Kirjoitin aiemmin tänään tekeillä olevaan kirjaani:

#ainotoo?

Me too -kampanja on tehnyt ansiokkaasti ja vastaansanomattomasti näkyväksi seksuaalisen häirinnän kulttuuria, joka on osoittautunut läpitunkevaksi Suomenkin muka-tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

Onkin ankeaa, että kampanja yhdistetään hatarin perustein keskusteluihin, joihin se ei millään tavalla liity. Helsingin Sanomat uutisoi 5.2.: "Ateneumia on vaadittu poistamaan taulu, jossa Väinämöinen 'törkeästi ahdistelee' Ainoa – museonjohtaja ei aio antaa periksi". 

#MeToo nosti kiihkon pintaan – mikä onkaan sallittua?

Evoluutio loi lisääntymisen – monistaakseen sopeumalla ”itseään” kuolemattomaksi [1. Jotta tuo kuolemattomuus toteutuisi, kuten näyttää erinomaisesti toimineenkin – löysi evoluutio ratkaisuksi hyvän olon, jopa kiihkon tunteen – varsinkin hetkellä, jolloin se lisääntyminen on otollisimmillaan -näin oli suunniteltu jossain.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä