Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Porvaripuolueet

Yksikään puolue ei edusta kansan enemmistöä

Vaalitulos, josta on olemassa vasta ennuste, ei lupaa perussuomalaisille sitä heidän unelmissaan kuvittelemaa enemmistöä, ei edes lähelle sitä. Kun asiaa katsotaan blokkien näkökulmasta, persujen totuus näyttää karulta:

 

Vihervasemmisto: 39,9%

Porvarit: 39,6%

Perussuomalaiset: 16,3%

 

Sinisiä ja muita päässee eduskuntaan 0-2. Niitä (yht 4,2%) ei lasketa blokkeihin.

 

Kaksi poliittista leiriä

Nyt, kun eduskuntavaaleihin on enää vuosi aikaa, vaaliastelmat alkavat selkiytyä. Näyttää syntyvän kaksi koalitiovaihtoehtoa, vihervasemmistolainen vaihtoehto ja porvarillinen vaihtoehto, jotka kilpailevata toisiaan vastaan lähes päinvastaisilla näkemyksillä. Silta nykyisten hallituspuolueiden ja vihervasemmiston välillä palaa jo. 

Miksi kokoomus- ja keskustalaiset miehet pärjäävät?

Miksi kokoomus- ja keskustalaisia (miehiä) on niin paljon yliopistojen, tiedekuntien, laitosten ja tutkimushankkeitten johdossa?

Miksi kokoomus- ja keskustalaiset miehet saavat helpommin hyviä arvolauseita opinnäytteistään?

Miksi kokoomus- ja keskustalaiset saavat työtä ja hyvät liksat?
 

  • Ehdotus vastaukseksi: Jumala rakastaa heitä enemmän angel

Suomi tarvitsee selkeän oikeisto-vasemmisto akselin!

Suomi on demokratian alasajon kultamaa! 'Juudaksen halausta' pääministeri Jyrki Kataiselle tehdessään valtiovarainministeri Jutta Urpilainen oli tiettävästi tietoinen, kuinka kansan pettäminen onnistuu. Siitä huolimatta, hänelle ei tullut mieleenkään, missä tulkinnassa ihmiset, joiden vuoksi Urpilainen joskus vuodatti kyyneleitä,  tunnistivat hänet nyt vallankäyttönsä maisterina. Juttahan on mediassa nuoruudessaan myöntänyt itkeneensä äidilleen, nähtyään kehitysmaiden kärsiviä lapsia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä