Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Magneettimedia

Irti uusnatsismin kahleista

Luin Suomen Vastarintaliikkeen entisen johtajan Henrik Holapan muistelmateoksen Minä perustin uusnatsijärjestön. Siinä Holappa paljastaa tietonsa liikkeen sisältä ja kertoo miten tuli tuhlanneeksi 15 vuotta elämästään uusnatsismille Suomessa ja ulkomailla, lietsoi rotuvihaa ja kiihotti kansanryhmiä vastaan. Erityisesti hänen hampaissaan olivat juutalaiset. Holappa oli omaksunut natsi-Saksan 1930- ja 1940-lukujen häikäilemättömän antisemitismin, jossa juutalaisia syytettiin kaikista maailman ongelmista. "Uskoin juutalaisten hallitsevan maailmaa ja erityisesti Yhdysvaltoja.

Roskajournalismin suosio on valtamedian vika

Joukko suomalaisia päätoimittajia on tehnyt yhteisen kannanoton omien lehtiensä puolesta niin sanottuja "vaihtoehtomedioita" vastaan. Se on hyvä juttu, koska nämä "vaihtoehtomediat" ovat pääasiallisesti syvältä takapuolen synkimmistä onkaloista esille revittyä sätkivää ryönäistä kikkaretta.

Pony Show - Yleisö on rauhatonta

          Kempeleessä 28.11 järjestetty mielenosoitus nuorten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen pihalla oli järkyttävää seurattavaa ylen pitkällä ja tapahtumarikkaalla videolla.  Siellä huudeltiin Israel pois Suomesta(?!) ja Suomi suomalaisille ja paljon muuta täysin kummallista ja kuvottavaa.

"Auschwitzin kirjanpitäjä" kumoaa holokaustin kieltäjien valheen

Viime viikolla vankeustuomion avunannosta joukkomurhaan saanut 94-vuotias Oskar Gröning, joka tunnetaan ”Auschwitzin kirjanpitäjänä”, vaikeni vuosikymmenet tehtävistään ja kokemuksistaan keskitysleirillä. Useimmat entiset SS-miehet vaikenivat koko elämänsä vieden kammottavan salaisuutensa hautaan asti.

Kolmekymmentä vuotta sitten tapahtui Gröningin kohdalla käänne, josta hän kertoi der Spiegelin haastattelussa vuonna 2005.

Ylen anto

Tempoilevaa politiikkaa.

 

Uskoo ken tahtoo, väitteitä siitä, että Euroopan unioni on vienyt meiltä kaiken taloudellisen itsenäisyyden. Miten se ay-liikekin on menettänyt kaiken otteensa, ei kolmikantaa ei lakko-oikeutta ei edes laittomia lakkoja.

Emme voi suosia suomalaisia, emmekä ryöstää kehitysmaita devalvoimalla omaa valuttaa ja näin saamalla valheellista kilpailukykyä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä