Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kantelu

Hallinto-oikeudet pahoin ruuhkautuneita tuulivoimavalituksista!

 

Apulaisoikeuskanslerin tuore päätös (4.9.2018, Dnro OKV/158/1/2018)

ASIA: Valitusasian käsittelyn kesto hallinto-oikeudessa

KANTELU

Kantelija on oikeuskanslerille 19.1.2018 osoittamassaan kantelussa arvostellut sitä, että Toholammin tuulipuiston osayleiskaavapäätöksistä tehtyjen valitusten käsittely Vaasan hallinto-oikeudessa on viivästynyt.

Suomalaisia kanteluita -> huonolla menestyksellä?

Me suomalaiset teemme joka vuosi tuhansia kanteluita laillisuusvalvontaviranomaisille. Käytämme siten meille laissa suotua oikeutta ja mahdollisuutta saattaa viranomaisen virheellinen toiminta laillisuusvalvontaviranomaisen tutkittavaksi.

Paljon hämmästelyä herättää ainakin aika ajoin se, että miten ihmeessä suomalaiset ovat niin tyhmiä(?), että vain murto-osa kanteluista johtaa toimenpiteisiin. Ehkä laillisuusvalvontaviranomaisten olisikin syyttä RYHDISTÄYTYÄ!(?)

Ryhdistäytyminen

Oletko sinä kantelupukki? (miksi?)

Mitä teet jos sinua kiusataan, tai kohdellaan muuten väärin? Oletko ns. kantelupukki joka menee heti kertomaan "opettajalle"? Vai oletko vähän "kovempi jätkä"? Nielet katkeran kalkin ja takaat: jonain päivänä vielä...

Kanteleminen pitäisi nostaa parempaan asemaan. Vaatii rohkeutta tuoda vääryydet ja virheet esiin - uskallatko sinä?

Harva uskaltaa. Onnneksi on niitäkin jotka uskaltavat. Siksi maailma on huomenna parempi.

Rikosilmoitus tehty! - Sipilän ja minun vaikea tilanne?

Tokihan kaikki muistavat(?), että jokin aika sitten kerroin blogissani Sipilän hallituksen toimintaa koskeneista kanteluista. RIKOSILMOITUS on nyt tehty - sen tekijältä saamani tiedon mukaan. (Koko kantelu jutun jäljessä).

Rikosilmoituksen tekijän kantelussa on loppukaneetti joka kuuluu seuraavasti:

Persu ei tunne perustuslakia

 

Kansanedustaja Kaj Turunen (ps.) teki oikeuskanslerille ja oikeusasiamiehelle kantelun kansanedustaja Antti Lindtmanin (sd.) ns. puheenvuorolistoista.

 

Kansanedustajan koskemattomuudesta säädetään perustuslain 30 §:ssä.

 

Kansanedustajaa ei saa asettaa syytteeseen, eikä hänen vapauttaan riistää valtiopäivillä lausumiensa mielipiteiden tai asian käsittelyssä noudattamansa menettelyn johdosta, ellei eduskunta ole siihen suostunut päätöksellä, jota kannattaa vähintään viisi kuudesosaa annetuista äänistä.

 

Kantelupäätös mm. Jupiterin asiaan

Kirjoitin 12.8.2015 blogitekstin "Orjatyön kataluus paljastui ministeriölle kantelun myötä". Kyse oli mm. työpaja Jupiterin asiasta. Lue teksti tästä.

Akaan ja Kuusamon orjuuttajat

Laitan tämän juttuni myös tänne usariin.

Tiedotan lukijoilleni seuraavaa:

Lähetin alla olevan kantelun ja lisäselvityksen Länsi - ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston käsiteltäväksi äsken sähköpostilla.

Lähetetty 13.7.2015

Tässä kantelun liitteet:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä