Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Faktatieto

Lukusuositus tiedon nälkäisille: Kannabiskirja

Tänään on julkaistu tietokirja kannabiksesta. Nimeltään se on Kannabiskirja. Luku suositus,ajattelin itse myös ostaa kirjan vaikka tuskin se itselleni tuo uutta tieto. 

Monille muille se varmasti tuo useita uusia asioita liittyen kannabikseen.

Hyvää 420 päivää lukijoille. :)

Linkki Yle Puheen haastatteluun löytyy täältä:

Miten kannabiksesta pitäisi valistaa ihmisiä?

Tässä minun yksi esimerkki ja ajatus miten asiat voitaisiin tehdä paremmin. Pelkkää faktaa kehiin. Vaikkapa opetusdokkarin pohjalta. Valistystyö on tärkeää, mutta se pitää tehdä rehellisesti.

Tämänkin dokkarin voisi näyttää jokaisessa lukiossa ja ammattikoulussa. Ja myös kansanedustajille, lääkäreille ja median edustajille. 

Tässä videossa on mies, joka tietää kannabiksesta eniten maailmassa. Tiedemies arvostettu sellainen.

Mies jolla on puhdas halu auttaa ihmisiä, lisäämällä tietoa kannabiksesta.

Kun salaamme, niin myös vakoilemme!

Yksinkertaista, ihminen on utelias ja pitääkin olla, jotta kehittyisi, mutta mihin suuntaan. Salaamme asioita ja vastapainoksi ”kansalliseen ja yksilön turvallisuuteen” vedoten haetaan lainsäädännöllistä tukea tietää ja ennakoida. Nyt Suomessakin ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ip-avaruuden-seulontaa-ja-luvan-kanssa-viestien-avaamista-nain-viranomaiset-tiedustelisivat/6543934 – [Mtv]

Onse niin vaikea käsittää


Obama meni Merkelin tueksi TTIP:n puolesta ja sen Obaman tuleminen höpisseen sen sopimuksen puolesta saiki kait monia ihmisiä kääntyhmään TTIP:tä vasthaan? TTIP on minusta huono asia. (Ykkösaamu tännäänki RadioYle1)

Älykkäistä ihmisistä koottu hallitus saavuttaa tuloksia huonosti

Pelkästään älykkäistä ihmisistä koottu hallitus saavuttaa tuloksia huonosti, sillä he ovat henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan liian samankaltaisia. Siitä seuraa heidän maailmankuvansa, käsitystensä sekä ajatustensa yhdenmukaisuus. He ylistävät toistensa arvioita ja esityksiä siinä ja siinä niin ja näin tehdyissä asioissa niin paljon, että he lopulta pitävät arvostelua ja toisin ajattelua täysin hyödyttömänä jutusteluna. Yleensä keskivertaiset ihmiset seuraavat älykkäinä pitämiään poliitikkoja heidän haluamaansa suuntaan.

Sosiaaliturva ei tee laiskuria

Talouselämä kirjoitti artikkelissaan 21.10.2015 kuinka sosiaaliturva ei tee ihmisestä laiskuria. Uutinen perustuu asiasta tehtyyn tutkimukseen. Tämä on siis yleinen uskomus, mutta tutkimukset eli tieteellinen fakta eivät tue tätä väitettä. Tämähän asia selviää jo ihan alkeellisella loogisella ajattelulla, mutta ihmisten tyhmyyden vuoksi sitäkin on hyvä tutkia.

Ympäristön meluhaitat tarkempaan syyniin

Tuulivoimamelusta on ollut tutkittua tietoa saatavailla, mutta melun terveyshaittoja on systemaattisesti vähätelty parin vuosikymmenen ajan.

Vaikka melun haitoista on ollut paljon hyviä kirjoituksia lehdissä ja alan julkaisuissa, tuulivoimamelua ei ole samaan aikaan otettu vakavasti? Osittain tämä johtuu tuulivoimateollisuuden manipuloinnista ja propagandasta, jota ns. virallinen taho säestää omilla mukatutkimuksillaan.

 

Puhutaanpa faktaa

Otteita suomalaisten ajatusmaailmasta:

Väite 1: "Suomessa on liian hyvä sosiaaliturva. Se kannustaa jäämään kotiin. Siksi vastikkeellinen sosiaaliturva on hyvä asia. Vastikkeettomaan sosiaaliturvaan meillä ei ole varaa."

Väite 2: "No kun tänne tulee turvapaikanhakijoita tosi paljon. Voi itku!"

Väite 3: "Niin kotimaisille kuin ulkomaisille sossunpummeille keppiä!" 

Alla on näihin väitteisiin myös vastaukseni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä