Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Erityisesti media

Syvätyperyyden aika - sensuuri iski)))

HUOMIO: UUDEN SUOMEN SENSUURI ISKI. MINUN PITÄÄ PIENENTÄÄ TIMO VIHAVAISEN BLOGIN SITAATTIA. TAI SAAN VAROITUKSEN tai blogi poistetaan.

hyvä toimittaja Huusko!)))) yrittäkää löytää se journalisti sieltä jostain siielun sisältä)))

Lyhennän sitä sitaattia. Nyt se on lyhyempi.

**

Ihmiskunnan syvien älyllisten ja moraalisten lankeemusten keskellä pilkahtaa joskus toivon säteitä.

Silloin kun turpea hälinä, invisition pöyhkä ja tyhjä kalkatus sammuttavat kaiken älyllisen - juuri silloin on hyvä kuunnella järjen ääntä.  

minä, tasapuolinen

Britanniassa  B Johnson saavutti pääministeriyden ylimitoitetuin EU- erolupauksin.

Suomessa  A J Rinne  saavutti  pääministeriyden ylimitoitetuin vappusatasin.

Taidanpa muuttaa  Ahvenanmaalle taikka Joulusaarille

 

Kölnin vaiettu terrori-isku

Avoin kirje median edustajille

Olet varmaan yhtä mieltä siitä, että journalistin ohjeet ovat erinomaiset ja niitä pitää noudattaa työssä (https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/).

Chemnitzin ”sisällissota” ja median laukka

Viime sunnuntain ja maanantain kahakat Chemnitzissä ovat alkaneet elää suomalaisessa mediassa omaa elämäänsä.

Helsingin Sanomien mukaan kyse oli ”äärioikeiston” ryntäyksestä kaduille (https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005805713.html). Maan suurimman lehden narratiivi oli selvä jo alusta lähtien: äärioikeisto haastaa oikeusvaltion ja natsit riehuvat kaduilla (https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005808183.html).

Toimittajat paheksuvat Sipilän "juttuhaluja!.

”Ohhoh” – Juha Sipilän käytös mediaa kohtaan hämmästyttää (otsikko US 02.02.17)

Entä, politikko, joka ei välitä vaaleista tuon taivaallista. Se vasta kelvoton on.

Juuri siksi Juha Sipilällä ja Anne Bernerillä on sukset ristissä  Suomen kanssa. Heille seuraavat vaalit eivät ole henkilökohtainen kynnyskysymys. heille riittää kyllä mielekästä puuhaa muuallakin kuin politiikassa(Paikallislehti Uutis-Jousi, Siilinjärvi, Maaninka(Kuopio). Päätoimittaja Seppo Timonen).

Suomalaisen median CETA-kritiikittömyys

  

CETA:sta, joka on lyhenne sanoista Comprehensive Economic and Trade Agreement ja joka on kauppasopimus EU:n ja Kanadan välillä on neuvoteltu joissain muodossa vuodesta 2007 asti. Kauppaneuvotteluiden ensimmäinen kierros käytiin vuoden 2009 lokakuussa. Neuvottelut saatiin päätökseen syksyllä 2014 ja jos kaikki menee suunnitellusti tapahtuu sopimuksen allekirjoitustilaisuus tämän vuoden lokakuussa.

Putinin huuli liippaa pahasti totuutta.

Että mielellään NATO taistelee Venäjää vastaa viimeistä  suomalaista myöten. Niinhän siinä kävisi jos tappelemaan ryhdyttäisiin suomalaiset NATO sotilaat sotisivat tulisesti Suomen kamaralla.

Toivottavasti tuo on vain mielikuva.

Putin sanoi ,että NATO on Suomen oma asia, mutta he reagoivat. Selväähän se, jos rautaa rajalle, niin kyllä sitä sitten löytyy toisellekkin puolen rajaa.

Melko luonnollinen reaktio,eikö.

Kun toimittaja moitti miksi Venäjä käyttäytyy niin, että suomalaiset ovat alkaneet pelätä sitä.

Media syö Moskovan kädestä Ukrainassa. Entä meillä?

Media syö Moskovan kädestä – Ukrainassa? Entä meillä?

Ukrainan viime viikkojen suurimmat mediakohut ovat olleet lentäjä Nadežda Savtsenkon vapauttaminen ja ns. ”rauhantekijä-skandaali.”

Naislentäjä Savtsenkon vapauttaminen oli sähköiselle medialle shokki. Vapautettu lentäjä paistatteli median valossa sankarina ja vaati ärhäkästi muita Venäjällä vangittuja ukrainalaisia ”vakoilijoita” vapaaksi.

Kun hesari oli iso ja toimittajat jumalia

Muistatteko kun Helsingin Sanomat oli kuin itsensä Isä-Jumalan tekstiä?

Silloin Hesari oli Suomen virallinen lehti. 

Sen kommentit tai arvostelut murskasivat uria ja loivat uusia kuuluisuuksia. Lehti oli iso ja etenkin sunnuntaihesari oli sellainen monsterimainen lukupaketti, jota tankattiin aina iltapäivään saakka.  Sen valtaa ei kyseenalaistanut kuin Yle ja vähäisemmässä määrässä maikkari.

Nostalgiaa mukaellen: ennen oli ennen - nyt on nyt - on tukka päästä lähtenyt (Lapinlahden linnut - kiitos korjauksesta Lauri).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä