Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Autoimmunologinen sairaus

Arkkitehdit, herätys! Kuntapäättäjät, herätys!

Ainakin kaksi vuotta on ollut tutkimustietoa siitä, että liian steriili ja kaupunkipuistomainen ympäristö ei ole hyväksi, vaan altistaa allergioille ym. autoimmuunisairauksille. Tarvitaan monimuotoista luontoa, jotta säilyy kosketus multaan ja muuhun maaperään ja sitä kautta ihon pinnalle tulee tarvittavia hyviä bakteereja.

Ihmisen puolustusjärjestelmän tulee, pysyäkseen tasapainossa, saada taudinaiheuttajia sopiva, ei liian vähäinen määrä.

YLE 9.10.2018 

Sisäilmaongelmien hinta ja vaikutukset

 

Osa I Sisäilmaongelmien hinta ja vaikutukset

 

Sisäilmasta sen ongelmista on mediassa puhuttu jo vuosia, mutta kovin hymistellen. Ongelmien todellinen laajuus ja niiden hinta jätetään piiloon, sillä tilanteen korjaaminen on kallista, erittäin kallista. Uskallan kuitenkin väittää, että korjaamatta jättäminen on vielä paljon kalliimpaa.

HPV-rokote ei ehkä olekaan täysin turvallinen

Suurin osa meistä on rokotettu useita kertoja, emmekä ole saaneet rokotteista vakavia haittoja. Valtaosa suomalaisista luottaakin rokotteisiin ja siihen, että rokoteohjelmassa tarjottavat rokotteet ovat tutkittuja ja turvallisia käyttää. Yleensä näin on - mutta ei aina.

Monella on tuoreessa muistissa ns. sikaflunssarokotteen aiheuttamat narkolepsiat. Nyt maailmalla kuohuu HPV-rokotteen ympärillä, jonka Suomikin vastikään otti rokoteohjelmaansa (Suomessa Cervarix-niminen rokote). HPV-rokote on tarkoitettu ehkäisemään kohdunkaulan syöpiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut

Julkaise syötteitä