Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

Feministit hiljentyneet kunnioittamaan raiskauksia

Nyt kun maahan saapuneet turvapaikanhakijat ovat saattaneet suomalaiset ihmiset selvän turvattomuuden valtaan muun muassa nuorten henkilöiden raiskaustapauksilla (joista ei tietenkään saisi puhua eikä kantaa huolta, koska se kuulemma loukkaa tiedostavien suvakki-feministien itsetuntoa), on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota siihen, etteivät feministinen liike ja lastensuojelujärjestöt ole olleet lainkaan huolissaan näistä ulkomaalaisten Suomessa ensi töikseen tekemistä rikoksista.

Miten tämä voi olla mahdollista? Näyttää siltä, että jälleen kerran näistäkin vakavista rikoksista arvostellaan suomalaista miestä, joka kuulemma tarjoaa apuaan naisille nyt, vaikka oli piilossa silloin kun suvaitsevaiset nenärengasfeministit itse potivat identiteettikriisejään. – Onko asioiden vääristelyllä mitään rajaa? Myös Naisasialiitto Unioni toistaa uskonkappalettaan, jonka mukaan vakavin uhka suomalaiselle naiselle on suomalainen mies. Minusta kyseinen argumentaatio antaa lohduttoman kuvan siitä, miten noilla feministeillä menee.

Vuosi sitten tuli julki Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilasto, jossa osoitetaan, että raiskausrikokset ovat Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden siirtolaisten keskuudessa väestöön suhteutettuna 8 kertaa yleisempiä kuin kantaväestön omassa keskuudessa (linkki tutkimukseen löytyy tästä, viittaus sivulle 31).

Kyseisestä tendenssistä huolestuneena Poliisihallitus on tämän kuun alussa muuttanut järjestelmiään niin, että jatkossa tieto epäillyn taustasta turvapaikan hakijana liitetään rikosilmoitukseen. – Niinpä niin, mitäpä sitä todellisuutta salaamaan.

Huomiota herättää myös se, että Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry ovat sulkeneet ongelmista suunsa kuin sammakon pimppi, vaikka yleensä niissä toimivat feministit kiljuvat ankarampia rangaistuksia seksuaalirikoksista silloinkin, kun kyseessä on aivan tavanomainen seksuaalinen käyttäytyminen, josta ei ole mitään vahinkoa kenellekään. Sen sijaan, että nämä järjestöt aktivoituisivat juuri nyt, kun valokeilassa ovat olleet vierasperäisten tekemiset (jotka ovat olleet selvästi tahdon vastaisia), ne suhtautuvat rikoksiin ymmärtäväisesti ja esiintyvät kallishintaisissa television rahankeruumainoksissa yhdessä SPR:n kanssa keräten varoja partalapsille. Minä en ole koskaan antanut kyseisille organisaatiolle mitään, enkä myöskään anna.

Yksittäistapaukset ovat tietysti yksittäistapauksia, eikä niiden perusteella voida tehdä mitään johtopäätöksiä. Sitä paitsi maailmassa ei tarkkaan katsoen muuta olekaan kuin yksittäistapauksia! Myöskään usko ei petä kun uskoo. Ja jos uskonnon sisältö on se, että moraalittomuuden ja paheen pesä on aina vain suomalainen mies, ei tätä totuutta voi järjestöjyrien tajunnassa muuksi muuttaa edes ratakiskosta vääntämällä.

Naisten ja miesten toisinaan hyvinkin kompleksiset suhteet ja kanssakäymisen vaikea koreografia eivät toisaalta minulle kuulu, ainakaan henkilökohtaisesti, koska olen ei-heteroseksuaalinen henkilö. Mutta paheksun syvästi sitä haavaa, jonka maahanmuuton lentoon lähettämä seksuaalisen uusmoralismin esiinnousu on lyönyt vapautumassa olleeseen seksuaalikulttuurimme. Ehkä kaikkein suurin vahinko maahanmuuton aiheuttamassa pelon, ahdistuksen ja epäluuloisuuden lisääntymisessä onkin ollut juuri se, että suomalaiset ihmiset ovat alkaneet vetää omaa tunne-elämäänsä huurteeseen.

Kun maahanmuuton mukana on tullut sitä sisäministerinkin kaipaamaa ”värinää” kylille ja kaupunkeihin, tämä väristysten lisääntyminen on samalla luonut ahdistusta, joka puolestaan on sulattamassa pois jo parin vuosikymmenen ajan kehittymässä olleen vapaamielisen oman seksuaalikulttuurimme. Se puolestaan perustuu toisen ihmisen kunnioittamiseen.

Myös seksuaalivähemmistöliikkeellä ja sen pääjärjestö Setalla olisi nähdäkseni suuri intressi vastustaa islamin leviämistä, sillä islamin nimissä sorretaan homojen ja lesbojen asemaa ja ihmisoikeuksia. Feministien hallussa oleva Seta hoilaa kuitenkin maahanmuuton, muslimien ja islamin puolesta, ”koska solidaarisuus” ja ”koska tasa-arvo”. Sen asemasta, että Seta ajaisi suomalaisten seksuaalivähemmistöjen asiaa, siitä on tehty maahanmuuttoa lietsova ämmävirasto.

On absurdia vedota siihen, että islamin nimissä harjoitetusta mielivallasta ei voitaisi syyttää kyseistä uskontoa siksi, että ”muslimit ovat itse uhreja”. Jos on uhri, niin silloinhan sellaisen ihmisen olisi parasta sanoutua irti itseään sortavasta uskonnosta. Myös Setan tulisi tähän ohjata eikä antautua puolustelemaan islamin leviämistä. Tällaista logiikkaa on näköjään turhaa opettaa Setassa valtaa pitäville aktivisteille, sillä heidän poliittinen ideologiansa estää heitä ottamasta vastaan mitään muuta kuin vihervasemmistolaista informaatiota, ja sanat kaikuvat kuuroille korville.

Toivon, että maahanmuuton mukana tuleva konservatiivinen ja väkivaltainenkin toimintakulttuuri ja etenkin naisten alistaminen eivät johtaisi siihen, että me suomalaiset menetämme liberaalin seksuaalikulttuurimme tulokset islamin tuottamien ongelmien vuoksi.

Tässä valossa ”ankarampien rangaistusten” perääminen seksuaalirikoksista on sangen tyhmää politiikkaa. Intohimorikoksissa rangaistusten ankaruudella ei ole juuri mitään vaikutusta niiden yleisyyteen. Entistä ankarammat rangaistukset eivät myöskään sovita tekoja jälkikäteen restitutiivisen oikeuskäsityksen mukaisesti vaan johtavat kivikautiseen kosto-oikeuteen (jota muuten sharia-lakikin edustaa). Ankarampien rangaistusten haittana on, että seksuaalisuus sinänsä arvotetaan suurten uhkien, ahdistusten ja normatiivisuuden kohteeksi. Tällöin unohdetaan seksuaalisuuden olemus, johon liittyy se, että seksuaalisuus yleensäkin pyrkii ylittämään sovinnaisuuden rajat.

Parasta on pitää päättäväisesti kiinni yksilön vapauteen ja itsemääräämisoikeuteen perustuvasta arvoperustuksestamme ja vastustaa takapajuiseen uskonnolliseen fundamentalismiin perustuvaa sortoa. Tehokkain ei-toivotun ja haitallisen käyttäytymisen vastustamismuoto on siis pyrkiä estämään seksuaalisesti ahdasmielisen kulttuurin, kuten islamin, leviämistä poliittisella tasolla. Sama pätee tietysti myös vanhoilliseen kristillisyyteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

24Suosittele

24 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Niko Sillanpää

Selväksi tosiaan on käynyt, että "intersektionaalisuuden" ensisijainen ajuri ei ole "sorrettujen välinen solidaarisuus", vaan yhteinen viholliskuva (valkoinen heteroseksuaalinen mies) ja feministien kohdalla ihan vain banaali miesviha. Mitään älyllistä sisältöä "intersektionaalisuudessa" ei ole.

Juha Kuittinen

"Halla-aho: Terroritekoja ja raiskauksia tapahtuu jatkossakin, ellei toimita"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112720738582_u...

Petri Cederlöf

Mamuraiskaajista öyhöttäminen on rikollisille hyödyllisen koiralauman ulvontaa. Se koiralauma ei välitä raiskausten uhreista tai seksuaalirikoksista. http://petricederlof.tumblr.com/post/134111280472/...

Juha Kuittinen

VAATIMUS RAJAVARTIOLAIN MUUTTAMISEKSI SEKÄ SUOMEN RAJOJEN SULKEMISESTA YLIVOIMAISEN SIIRTOLAISKRIISIN JOHDOSTA

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1647

Petri Cederlöf

Mamuraiskaajista öyhöttäminen halventaa uhreja ja mitätöi seksuaalirikosten kokonaiskuvaa. Lyhyesti:
http://petricederlof.tumblr.com/post/134111280472/...

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Harmittaa vietävästi, että pitää olla kaikkien kommentoijien kanssa samaa mieltä - paitsi viimeisen. Tosi feministi puolustaisi suomalaista naista. Enää en kehtaa itseäni feministiksi kutsua, vaikka tuosta nimikkeestä olen tähän asti pitänyt kiinni.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Lastensuojelu ,pelastakaa lapset ry,mannerheimin lastensuojeluliitto,sos-lapsikylät,perhehoitoliitto(ajaa keskustan naiskansaedustajan voimalla,sdp:n huovisen avustuksella sijaisperheiden ja perhekotien ammatillisten etuja lakiin,eli nostaa palkkoja,lomittajia,korvauksia,joita EI lainmukaisiakaan anneta perheille)mm.RAY on tukenut messevillä rahamäärillä näiden rouvakerhojen leikkien pyörittämistä.

Siellä on yli 600 toimijaa plus sadat huostafirmat jotka repivät rahansa ja toimeentulonsa perheistä.mm.köyhyys jolla lainvastaisesti viedään suomalaisia lapsia kotoaan,on rouvakerholaisten elinehto,sekä lukuisat muut ns.syyt,joilla nämä elättävät ja ylläpitävät toimintaansa.Hallituksen siunauksella tietysti.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Afgaanipainajainen:http://edition.cnn.com/2015/04/07/asia/afghanistan-gulnaz-rape-marriage/

Voivatko tälläisestä heimo ja uskontokulttuurista tulleet koskaan ymmärtää suomalaista oikeus ja naisen koskemattomuuskäsitettä?

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

J.S.H: "On järjetöntä vedota siihen, että islamin nimissä harjoitetusta mielivallasta ei voisi syyttää koko uskontoa, sillä ”muslimit ovat itse uhreja”."

Tämän tapainen ajatus on viimeaikoina pyörinyt myös minun päässäni. Voidaan sanoa, että (raiskaus)väkivallassa on kysymys eritasoisten valtarakenteiden kietoutumisesta toisiinsa. Ohjeita näihin heikoimmat meistä saa muunmuassa omista pyhistä kirjoistaan.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «me suomalaiset menetämme liberaalin seksuaalikulttuurimme tulokset islamin tuottamien ongelmien vuoksi.»

Enemmän vaikuttaa kyllä suomalaismiehiä harmittavan se, että muslimimiesten seksikulttuuri suomalaisnaisten kanssa on hyvinkin liberaalia. Perhana uskaavat lähestyä naista jopa selvänä, kun suomalaismiehet tarvitsevat vähintään rohkaisuryypyn.

Sinällään taitaa olla miehille tavanomainen taktiikka edistää omaa asemaa kilpailussa naisista, että pelotellaan heitä raiskaajilla ja kuinka itse haluaa vain suojella. (Nainen joka ei ota vastaan suojelua on huora, joka sopii raiskata.) Suojelurooliin astuminen tietenkin edellyttää, että ne toiset ovat jotenkin, edes maineeltaan, raiskausuhka.

Vaikuttaisi, että konservatiivisten muslimimiesten kohdalla tämä käyttäytymismalli on paljon suomalaismiehiä pidemmällä.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Grönroos raapaisee näissä ilmeisen omakohtaisissa sterotypioissaan pintaa osuvasti, ainakin yhden varsin keskeisen seikan kohdalla, eli:
Suomalaiset raiskaavat usein humalassa, maahanmuuttajat selvin päin, oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen erikoistutkija sanoo. Huomionarvoista on myös, että nämä turvapaikanhakija raiskaajat tulevat kolmansista maista, joissa raiskaus - kuten yleensä väkivalta - ei ole rikos.

Sari Haapala

Oletan että Grönroosin väitteiden perustana on hänen omakohtaiset kokemuksensa koska mitkään tutkimukset eivät tue esitettyjä väitteitä. Ihannoitko siis naisia alistavia ja väheksyviä kulttuureja ja ihmisiä koska itse olet niin saamaton naisten kanssa?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Kyllä tuo piirre taitaa olla suomalaisessa kulttuurissa aika tunnettu – muistanet Kankaan kauniin Katriinan.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Kylläpä maahanmuuttoasia näyttää jakavan Suomen kansaa kuin kansalaissota aikanaan.

Mihin kaikkeen kansan poliittinen fokus olisikaan keskittynyt, jos maahanmuuttoasia ja sen vaikutukset eivät anastaisi niin suurta kansanhuomiota? Ehkäpä osa Suomen taloudellisista ja poliittisista vaikeuksista liittyy siihen, että ihmisiä ei kiinnosta tämän maan rakenteellinen kehittäminen, vaan maahanmuutto ja sen lieveilmiöt.

Kysymys kuuluu: Kenen intressejä tällainen kehitys palvelee?

Kun asiaa tarkastelee suuressa kuvassa, niin maahanmuuttopolitiikasta voidaan ottaa sellainen sosiologinen oppi jälkipolville, että sen avulla on näemmä mahdollista sabotoida kansan demokraattinen päätöksentekoprosessi. Sen hallitsevan taho, joka haluaa viedä yhteiskuntaa johonkin haluamaansa suuntaan, kannattaa lisätä maahanmuuttoa vieraista kulttuureista, jotta kansaa saadaan hajotettua ja hallittua. Mikäli tämä on tahallista (ei tietenkään välttämättä ole, sillä huoltosuhde on myös aito ongelma) on se maahanmuuttajien siekailematonta hyväksikäyttöä.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Viittaamasi tutkimus kertoo mm. seuraavaa: "Nuorten maahanmuuttajamiesten keskimääräistä korkeampi rikosalttius
on melkeinpä kaikkien kriminologisten rikollisuusselitysten ennustama
asiaintila. Maahanmuuttajien aineelliset olot ovat usein kantaväestöä huonommat,
mikä johtaa turhautumiseen ja sitä kautta aggressioon; myös itse
muuttaminen merkinnee kriminologisen paineteorian korostamaa rasitelähdettä
kaikkine pulmineen. Maahanmuutto irrottaa nuoria miehiä lähtömaan
sosiaalisista verkostoista ja yhteisöistä – prosessi, joka sosiaalisen kontrollin
teorian mukaan kohottaa rikosalttiutta. Tulomaassa ennakkoluulot vaikeuttavat
maahanmuuttajien pääsyä sellaisten instituutioiden piiriin, joista
hohkaa sosiaalista kontrollia yksilöihin. Oppimisteorian näkökulmasta erilaiset
kulttuuriset käsitykset ja asenteet voivat selittää ryhmien välisiä keskimääräisiä
tasoeroja rikosalttiudessa. Leimaamisprosessit lienevät erityisen
voimakkaita maahanmuuttajien kohdalla muun muassa rasismin vuoksi.
Kaikki nämä tekijät vaikuttavat kriminologian teoriakorpuksen perusteella
rikosalttiutta kohottavasti."

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

suomi on nyt lopullisesti pilattu maahanmuuttajilla,-moraalisesti,uskonnollisesti,eettisesti,moraalikoodistoltaan,,kaikki lankeaa avuttomien nykypolitikkojen niskaan,joille toivon elinkautista siperiaan,ja siellä jatkuvaa maanantai-aamua ilman kevättä !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut