Jukka Hankamäki Osaa ja uskaltaa.

EU – Syypää myös homofobian kasvuun

Kuten muutamat poliitikotkin ovat huomanneet mainostaa, Euroopan unionin komissio ja parlamentti ovat tuominneet Euroopassa kasvuun lähteneen homofobian.

Kuinka voin kyllin kiittää tästä ylhäältä päin tulevasta jalomielisyyden osoituksesta?

Koska EU on johtanut kansallisvaltioiden taloudet kuralle, EU on nyt paljon homoja itseään epäsuositumpi.

Koska EU on tätä nykyä tavattoman vihattu, se ottamalla kantaa homojen puolesta aiheuttaa itse tuota paheksumaansa homovastaisuutta.

Epäsuositun tuki on käytännössä samaa kuin mustamaalaus, sillä kukaan ei halua EU:n huonoa mainetta takkiinsa.

Niinpä voisi kysyä, vähenisikö kasvava homofobia, jos EU lopettaisi meidän tukemisemme.

Itse arvelen, että näin juuri kävisi.

EU on myös maahanmuuttoa lietsomalla aiheuttanut eripuraa kansallisvaltioiden sisällä. Siten se on aiheuttanut yleistä rasismia, joka on levinnyt etnisistä vähemmistöistä koskemaan myös homoja.

Seksuaalivähemmistöt ovat kärsineet maahanmuutosta, kun etnisyyteen liittyvä syrjintä on kohdistettu valikoimattomasti myös kansallisiin vähemmistöihin.

Kun EU nyt ilmoittaa vastustavansa tuota lentoon lähettämäänsä homofobiaa, siinä on kyse EU-byrokraattien omasta huonon omantunnon tunnustuksesta.

He eivät ilmeisesti tiedä, mitä tarkoittaa defensiivisyys.

Homoja tukemalla EU istuu meidän pöksyillämme tuleen. Se pyrkii käyttämään homoja välineenä oman itsensä oikeuttamiseen.

Koska EU on yhteisen rahan ja EMU:n kautta tuhonnut kansallisvaltioiden taloudet, se koettaa oikeuttaa itseään sosiaalisten ja moraalisten normien mestarina.

Tähän homot ovat kelpo välineitä, kun EU yrittää ostaa kannatusta ja käyttää homoja kauppatavarana.

Mikäli EU ei lopeta tätä homojen tukemista, on vaarana, että yleinen EU-kriittisyys ja maahanmuuttokriittisyys kohdistuvat entistä pahemmin myös meihin homoihin, kun meistä lavastetaan EU:n hameenhelmojen alla piileskeleviä syntipukkeja.

Muutenhan meidän asiamme eivät olisikaan hullummin.

Kannattaa lukaista myös tämä:

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/105988-lgbt-oikeuksien-kehitt%...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Rauni Viren

"Eurabiassa" homoviha on vielä matalalla tasolla verrattuna Arabiaan. Jaakonsaari ja Eu puhuu oikeasta asiasta, mutta väärälle yleisölle ja väärin motiivein.

Aki Mönkkönen

Roomassakin aikoinaan murennettiin imperiumia, antamalla barbaareille myönnytyksiä, heidän vaatimuksissaan, Milloin rahaa, milloin alueita, jotta Pax Romana säilyisi. Tärkeintä oli jatkaa irstailua entiseen malliin, jotta todellisuus ei saisi ikävästi kuvitelmaa rapisemaan.

Homoilua ja sirkushuveja pitää nyt tukea, ettei todellisuus pääse tunkeutumaan kansalaisten tajuntaan; Rooma on hajonnut, EU on hajonnut!

Merja Heikka

Jopa sie nyt "pahan pistit". Minnuu nauratti niin, vaan tosihan tuo on. EU, son just itte perkelheestä. Kuvittelevat muka olevansa korkein moraalin lähde, vaan ihmiset pirulaiset pakkaavat ajattelemaan muilla kuin Aleksander Stubbien aivoilla.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

"Vaikka homoinho olisikin teknisesti osuvampi termi kuin homofobia, se ei palvelisi homomyönteisten poliittisia tavoitteita, koska sana inho viittaisi homouden inhottavuuteen ja tiettyjen asioiden (kuten homouden) inhoaminen on sallittu tunne maskuliiniselle heteromiehelle, päinvastoin kuin pelko." - Henry Laasanen

...

"He eivät ilmeisesti tiedä, mitä tarkoittaa defensiivisyys."

Itseäni ottaa homoissa vain päähän se, että heidät on nostettu jalustalle ja asiaa toitotetaan ympäriinsä. On esimerkiksi väännetty sanahirmu homofobia. Sehän meinaa pelkoa, mutta kuka homoja pelkää? Henryn keksimä inho olisi osuvampi termi. Rumia ihmisiäkin inhotaan, muttei siitä kukaan tee numeroa.

Myöskin media yrittää tehdä homoista jotain yli-ihmisiä - vai miksi on ohjelmia kuten Sillä silmällä, jossa huippusuunnittelijat ovat ennenkaikkea homoja ja vasta sitten ammattilaisia? Ihan tavan ihmisiä ne homotkin ovat.

R. Tyyne Kuusela

Kerrankin olet mielestäni pilkulleen oikeassa EU:n homolinjan suhteen!

Käyttäjän StacyPullasorsa kuva
Stacy Siivonen

No, jopa oli taas älytön kirjoitus! Ei maahanmuuton salliminen mitenkään lietso rasismia aivan samoin kuin Pride-kulkue ei lietso väkivaltaisiin iskuihin Pride-kulkuetta kohtaan!
Jos Euroopassa ei olisi maahanmuuttajia lainkaan, sitten vasta olisikin karkeaa rasismia.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

"Ei maahanmuuton salliminen mitenkään lietso rasismia aivan samoin kuin Pride-kulkue ei lietso väkivaltaisiin iskuihin Pride-kulkuetta kohtaan!"

Mutta kun maahanmuuttoa/monikulttuurisuutta ja homoja tuputetaan joka tuutista, alkavat ihmiset ärsyyntyä ja nuivistua niitä kohtaan. Se ei tarkoita että nuivistuneet hyväksyisivät väkivallan, mutta silti heidän ajattelutapansa kääntyy negatiivisempaan suuntaan (ärsyyntyminen) vähemmistöjä kohtaan.

Mitä Pride-kulkueilla edes haetaan jos homous on täysin luonnollista? Eikö olisi aika outoa, jos heterot pitäisivät hetero-pride marssin?

Käyttäjän StacyPullasorsa kuva
Stacy Siivonen

"Mutta kun maahanmuuttoa/monikulttuurisuutta ja homoja tuputetaan joka tuutista, alkavat ihmiset ärsyyntyä ja nuivistua niitä kohtaan."

Silloin oikea osoite nuivistumiselle on mediatalot. Sinällään on hyvä, että näistä asioista keskustellaan, mutta keskustelua pitäisi käydä homojen ja maahanmuuttajien ehdoilla, näitä ryhmiä voimauttaen.

"Mitä Pride-kulkueilla edes haetaan"

Ihmisoikeuksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut